Известие

Collapse
No announcement yet.

дълги/къси работят,но свети само символа за къси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Даже имаш изгоряла крушка или от габаритите дава грешката.
    На задния номер и двете Само че аз ги махнах, защото винаги ми изгаряш по една от тях, та си реших проблема завинаги
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      На задния номер и двете Само че аз ги махнах, защото винаги ми изгаряш по една от тях, та си реших проблема завинаги
      Е не те ли вбесява тая лампичка на таблото?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първият катажия, на когото му се занимава, ще те спре от движение, като нямаш осветление на задния номер.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мене тая лампа мн ме дразни. Един пр го спряха и заради такава крушка(само едната светела) го глобиха 50 лв мисля, че каза!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Е не те ли вбесява тая лампичка на таблото?
            Ми точно това е, че преди около година и половина, когато си взех колата този чек си светеше, точно заради изгоряла крушка на задния номер, та някъде след 7-8 месеца я смених и някак си не можах да свикна като не ми свети чека, просто бях свикнал с тази лампа и ми беше терсене без нея

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Първият катажия, на когото му се занимава, ще те спре от движение, като нямаш осветление на задния номер.
            Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Мене тая лампа мн ме дразни. Един пр го спряха и заради такава крушка(само едната светела) го глобиха 50 лв мисля, че каза!
            Да спор няма, че може да ме глобят, но това трудно ще стане в Нова Загора
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да спор няма, че може да ме глобят, но това трудно ще стане в Нова Загора
              Щото?

Comment

Working...
              X